• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Naon prinsip kerja ngeusian sareng mesin sealing?

Mesin keusikan sareng sealing ngadopsi némpelkeun keusikan katutup sareng semi-tutup sareng cair, teu aya bocor dina sealing, beurat keusikan anu saé sareng konsistensi volume, ngeusian, sealing sareng percetakan réngsé dina hiji waktos, cocog pikeun ubar, kimia sapopoé, kadaharan, bungkusan Produk dina widang kimia jeung lianna.Sapertos: Pi Yanping, salep, ngalelep rambut, odol, semir sapatu, napel, lem AB, lem epoksi, neoprene sareng bahan-bahan anu sanés ngeusian sareng segel.Ieu mangrupikeun alat ngeusian anu idéal, praktis sareng ekonomis pikeun farmasi, kimia sapopoé, kimia halus sareng industri anu sanés.
Karya mesin ngeusian sareng sealing ditangtukeun ku sababaraha parameter, sareng mustahil pikeun ngajelaskeun mesin ngeusian sareng sealing kalayan parameter tunggal.Kakuatan aci, pamindahan dayung, sirah tekanan, diaméter paddle sareng laju keusikan mangrupikeun lima parameter dasar anu ngajelaskeun mesin ngeusian sareng sealing.
Volume ngurangan sabeulah sabanding jeung laju aliran agul sorangan, kakuatan laju agul jeung kubus diaméter agul.Daya aci anu dikonsumsi ku ngeusian sabanding sareng gravitasi spésifik cairan, faktor kakuatan sabeulah sorangan, kubus laju rotasi sareng kakuatan kalima diaméter agul.Dina kaayaan kakuatan sarta formulir agul nu tangtu, volume ngurangan cair jeung sirah tekanan tina sabeulah bisa disaluyukeun ku cara ngarobah cocog tina diaméter sarta speed rotasi sabeulah, nyaeta, agul diaméterna badag ieu loyog jeung rotasi low. speed (ngajamin kakuatan aci konstan) irigasi Packer buritan ngahasilkeun aksi aliran luhur sarta sirah handap, bari diaméterna leutik ngawelah kalawan RPM tinggi ngahasilkeun sirah luhur sarta aksi aliran handap.

filling-machine-for-cosmetics
Dina tanki keusikan, cara nyieun micelles tabrakan jeung lianna nyaéta nyadiakeun laju geser cukup.Tina mékanisme ngeusian sareng ngégél, éta kusabab ayana bédana laju cairan anu lapisan-lapisan cairan dicampur.Ku alatan éta, laju geser cairan lhhaha620 salawasna kalibet dina prosés keusikan.Stress geser mangrupikeun kakuatan anu mangrupikeun panyabab nyata panyebaran gelembung, putus tetesan, jsb dina aplikasi ngeusian.Ieu kudu nunjuk kaluar yén laju geser dina unggal titik cairan dina sakabéh tank diaduk teu konsisten.
Panaliti ékspérimén nunjukkeun yén, sajauh daérah sabeulah prihatin, henteu masalah naon jinis pulp, nalika diaméter sabeulah angger, laju geser maksimum sareng laju geser rata-rata ningkat sareng kanaékan laju rotasi.Tapi lamun laju rotasi konstan, hubungan antara laju geser maksimum jeung laju geser rata jeung diaméter sabeulah patali jeung tipe pulp.Nalika laju rotasi konstan, laju geser maksimum sabeulah radial naek jeung kanaékan diaméter agul, sedengkeun laju geser rata boga nganggur teu jeung diaméter agul.Konsep laju geser ieu di wewengkon dayung merlukeun perawatan husus dina rarancang downscaling jeung skala-up ngeusian sarta mesin sealing.Dibandingkeun sareng tank ageung, mesin ngeusian tank leutik sareng mesin sealing sering gaduh ciri kecepatan rotasi anu luhur, diaméter sabeulah alit sareng kecepatan tip anu rendah, sedengkeun mesin ngeusian tank ageung sareng mesin sealing sering gaduh laju rotasi anu rendah, diaméter sabeulah ageung sareng laju tip sabeulah rendah.Fitur sapertos speed tip tinggi.


waktos pos: Jun-23-2022