• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Pikeun ngagunakeun pangemulsi vakum, anjeun kedah terang hal-hal ieu!

 

Pangémulsi vakum mangrupikeun alat mékanis anu penting pisan sareng khas dina jalur produksi pangan, ubar sareng kosmétik.Hal ieu loba dipaké sarta loba produk dina kahirupan urang raket patalina jeung eta.Ieu utamana dipaké dina kosmétik, kadaharan, kimia, farmasi, jeung industri lianna.Ieu homogenizes, emulsifies, sarta aduk bahan krim dina kaayaan vakum pikeun ménta produk kualitas luhur, kayaning odol nu bakal dipaké dina kahirupan, nyeuseuh lotion Rambut, krim raray, panggih lotion kelas tinggi, jsb bisa dijieun ngaliwatan eta. .
Dina produksi normal, éta gampang pikeun operator pikeun malire deteksi status operasi pakakas.Ku alatan éta, nalika teknisi tina pabrik émulsifier biasa angkat ka situs pikeun debugging, aranjeunna bakal ngantebkeun yén operator kedah nengetan operasi alat pikeun ngahindarkeun panggunaan anu teu leres, sareng pariksa status kerja iraha waé, ku kituna henteu ngalanggar aturan.Operasi ngakibatkeun karuksakan alat jeung leungitna bahan.Runtuyan ngamimitian sareng nyoco bahan, metode beberesih sareng seleksi suplai beberesih, metode nyoco, perlakuan lingkungan nalika prosés kerja, sareng sajabana, rawan masalah karusakan alat-alat atanapi kaamanan panggunaan kusabab teu ati-ati, sapertos. teu kahaja ragrag objék asing kana émulsification salila pamakéan.Karusakan disababkeun ku alat keur ngagolakkeun, gagalna runtuyan operasi pikeun ngahemat masalah jeung scrapping bahan, kagagalan pikeun ngabersihan up bahan anu bocor ka taneuh salila dahar manual, sarta masalah kaamanan pribadi kayaning slipping na bumping, jsb , sadayana gampang dipaliré sareng hésé ditalungtik saatosna.Pamaké kedah nguatkeun pangawasan sareng pencegahan.Sajaba ti éta, dina prosés gawé, lamun aya fenomena abnormal kayaning noise abnormal, bau, jeung Geter dadakan, operator kudu geuwat pariksa jeung nanganan eta leres.

What is the use of vacuum emulsifier in social production?

1. Ngalakukeun pakasaban alus dina beberesih poean sarta sanitasi tina pangemulsi vakum.
2. Pangropéa pakakas listrik: Ieu diperlukeun pikeun mastikeun yén alat-alat jeung sistem kontrol listrik anu beresih jeung hygienic, Uap-bukti sarta karya anti korosi kudu dipigawé ogé, sarta inverter kudu ventilated ogé sarta debu-dissipated.Upami aspék ieu henteu dilaksanakeun kalayan saé, éta tiasa gaduh dampak anu ageung kana alat listrik, bahkan ngaduruk alat listrik.(Catetan: Pareuman gerbang utama sateuacan pangropéa listrik, konci kotak listrik nganggo padlock, sareng laksanakeun tanda kaamanan sareng panyalindungan kaamanan anu saé).
3. Sistim pemanasan: The klep kaamanan kudu dipariksa rutin pikeun nyegah klep ti rusting sarta kontaminasi sarta gagalna, sarta bubu uap kudu dipariksa rutin pikeun nyegah sumbatan lebu.
4. Sistem vakum: Sistem vakum, utamana pompa vakum cai-ring, dina prosés pamakéan, sakapeung kusabab karat atawa lebu, rotor bakal nyangkut jeung motor bakal kaduruk.Ku alatan éta, perlu pariksa naha rotor diblokir dina prosés pangropéa sapopoé.kaayaan;Sistim ring cai kedah mastikeun aliran lemes.Upami aya fenomena lapak nalika ngamimitian pompa vakum nalika dianggo, ngeureunkeun pompa vakum langsung, sareng mimitian deui saatos ngabersihkeun pompa vakum.
5. Sistim sealing: Aya loba anjing laut dina émulsifier nu.Segel mékanis kedah rutin ngagentos cingcin dinamis sareng statik.Daurna gumantung kana sering dianggo alat.Segel mékanis ganda-tungtung kedah salawasna pariksa sistem cooling pikeun nyegah kagagalan cooling ti ngaduruk kaluar segel mékanis;segel rorongkong kudu Numutkeun karakteristik bahan, pilih bahan luyu tur ngaganti eta rutin nurutkeun manual pangropéa salila pamakéan.
6. Lubrication: Pikeun motor jeung reducers, minyak lubricating kudu diganti rutin nurutkeun manual pamaké.Pikeun sering dianggo, viskositas sareng kaasaman minyak pelumas kedah dipariksa sateuacanna, sareng minyak pelumas kedah diganti sateuacanna.
7. Salila pamakéan pakakas, pamaké kudu rutin ngirimkeun instrumen jeung méter ka departemén relevan pikeun verifikasi pikeun mastikeun kasalametan alat.
8. Lamun sora abnormal atawa kagagalan séjén lumangsung salila operasi tina emulsifier vakum, éta kudu dieureunkeun geuwat pikeun inspeksi, lajeng ngajalankeun sanggeus gagalna dileungitkeun.


waktos pos: Jun-17-2022